Physiogenina

Bioscalin është firmë lider në Itali për rënien e flokëve, prej më shumë se 25 vitesh. Me disa patenta për përbërës dhe teknologji këto produkte prodhohen nga laboretoret kërkimorë Giuliani.

Për mirëqenien dhe shëndetin e flokëve Bioscalin vjen me disa linja:

Bioscalin® – Physiogenina Shampo forcuese, revitalizuese për meshkuj dhe femra

(1)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Bioscalin – Nova-Genina

(1)
Original price was: 3,120 Lekë.Current price is: 2,184 Lekë.

Bioscalin – Physiogenina Maskë forcuese pas shampos

(3)
Original price was: 2,350 Lekë.Current price is: 1,645 Lekë.

Bioscalin – Physiogenina Balsam Forcues për meshkuj dhe femra

(2)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

LART