Energy

Bioscalin është firmë lider në Itali për rënien e flokëve, prej më shumë se 25 vitesh. Me disa patenta për përbërës dhe teknologji këto produkte prodhohen nga laboretoret kërkimorë Giuliani.

Për mirëqenien dhe shëndetin e flokëve Bioscalin vjen me disa linja:

Bioscalin – Energy Shampo forcuese për meshkuj

(0)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Bioscalin – Energy vitamina për rënien e flokëve tek meshkujt

(0)
Original price was: 3,120 Lekë.Current price is: 2,184 Lekë.

Bioscalin – Energy Ampula për rënien e flokëve tek meshkujt

(0)
Original price was: 5,460 Lekë.Current price is: 3,822 Lekë.

LART