Dandruff

Bioscalin është firmë lider në Itali për rënien e flokëve, prej më shumë se 25 vitesh. Me disa patenta për përbërës dhe teknologji këto produkte prodhohen nga laboretoret kërkimorë Giuliani.

Për mirëqenien dhe shëndetin e flokëve Bioscalin vjen me disa linja:

Asnjë produkt nuk u gjet sipas kritereve të kërkuara :(. Ju duhet një produkt që nuk e gjeni këtu? Na kontaktoni.

LART