Bioscalin

Bioscalin është firmë lider në Itali për rënien e flokëve, prej më shumë se 25 vitesh. Me disa patenta për përbërës dhe teknologji këto produkte prodhohen nga laboretoret kërkimorë Giuliani.

Për mirëqenien dhe shëndetin e flokëve Bioscalin vjen me disa linja:

Bioscalin® – Physiogenina Shampo forcuese, revitalizuese për meshkuj dhe femra

(1)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Bioscalin – Nova-Genina

(1)
Original price was: 3,120 Lekë.Current price is: 2,184 Lekë.

Bioscalin – Nutri Color

(0)
Original price was: 1,404 Lekë.Current price is: 982.80 Lekë.

Bioscalin – Physiogenina Maskë forcuese pas shampos

(3)
Original price was: 2,350 Lekë.Current price is: 1,645 Lekë.

Bioscalin – Energy Shampo forcuese për meshkuj

(0)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Bioscalin – Capillary Activator

(1)
Original price was: 6,000 Lekë.Current price is: 4,200 Lekë.

Bioscalin – Energy vitamina për rënien e flokëve tek meshkujt

(0)
Original price was: 3,120 Lekë.Current price is: 2,184 Lekë.

Bioscalin – Physiogenina Balsam Forcues për meshkuj dhe femra

(2)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Bioscalin – Energy Ampula për rënien e flokëve tek meshkujt

(0)
Original price was: 5,460 Lekë.Current price is: 3,822 Lekë.

Bioscalin – TricoAGE 45+ Shampo forcuese anti-aging

(0)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

Bioscalin – Signal Revolution Shampo

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 1,750 Lekë.

Bioscalin – Shampo kundër zbokthit (normal – të yndyrshëm)

(0)
Original price was: 1,720 Lekë.Current price is: 1,204 Lekë.

Bioscalin – TricoAGE 45+ampula kundër rënies së flokëve anti-age

(0)
Original price was: 5,460 Lekë.Current price is: 3,822 Lekë.

Bioscalin – TricoAGE 45+ vitamina

(1)
Original price was: 3,120 Lekë.Current price is: 2,184 Lekë.

Bioscalin – Signal Revolution Lotion

(0)
Original price was: 7,800 Lekë.Current price is: 5,460 Lekë.

Bioscalin – Oil Fortifying Shampoo

(0)
Original price was: 1,560 Lekë.Current price is: 1,092 Lekë.

LART