Sensibio

Bioderma Sensibio - për lëkura të ndjeshme

Bioderma Sensibio
Lëkurë e ndjeshme

Lëkura sensitive shprehet me ndjesinë e nxehtësisë dhe skuqjet. Lëkura dehidratohet me lehtësi që nxit më shumë ndjeshmërinë e lëkurës dhe jep ndjesinë e pakëndshme të tërheqjes. Linja Sensibio ofron kombinime lëndësh vepruese për këtë problematikë.

Bioderma – Sensibio H₂O

(33)
747.50 Lekë2,210 Lekë

Bioderma – Sensibio Mild Cleansing Foaming Gel

(10)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,105 Lekë.

Bioderma – Sensibio DS+ Cream

(1)
Original price was: 3,400 Lekë.Current price is: 2,210 Lekë.

Bioderma – Sensibio AR cream, redukton dhe parandalon skuqjet

(1)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,275 Lekë.

Bioderma – Sensibio Defensive

(0)
Original price was: 3,450 Lekë.Current price is: 2,242.50 Lekë.

Bioderma – Sensibio H20 AR

(0)
Original price was: 2,250 Lekë.Current price is: 1,462.50 Lekë.

Bioderma – Sensibio Tonik

(2)
910 Lekë1,664 Lekë

Bioderma – Sensibio DS+ Gel

(0)
Original price was: 3,400 Lekë.Current price is: 2,210 Lekë.

Bioderma – Sensibio Defensive Rich

(0)
Original price was: 3,450 Lekë.Current price is: 2,242.50 Lekë.

Bioderma – Sensibio Xhel-krem për konturin e syve

(0)
Original price was: 3,000 Lekë.Current price is: 1,950 Lekë.

Bioderma – Sensibio AR BB Cream (SPF 30)

(0)
Original price was: 4,700 Lekë.Current price is: 3,055 Lekë.

Bioderma – Sensibio Lait Cleansing Milk

(0)
Original price was: 3,600 Lekë.Current price is: 2,340 Lekë.

Bioderma – Sensibio Forte, qetësues i lëkurës së dëmtuar

(0)
Original price was: 2,700 Lekë.Current price is: 1,755 Lekë.

LART