Sebium

Bioderma Sebium Për lëkurë të yndyrshme dhe me akne

Bioderma Sebium
Lëkurë të yndyrshme dhe me akne

Lëkura ndryshon gjatë pubertetit: bëhet më e trashë, më e shndritshme dhe më pak e butë. Në lëkurë shfaqen komedonet (pikat e zeza) që në kombinim me bllokimin e poreve mund të çojnë në inflamacion të shtuar (akne).

Linja Sebium, me kombinimin e patentuar të substancave antioksidante Fluidactiv™ vepron direkt mbi shkaqet e akneve dhe i lufton ato.

Bioderma – Sebium Purifying Cleansing Foaming Gel

(15)
Original price was: 2,350 Lekë.Current price is: 1,527.50 Lekë.

Bioderma – Sebium Hydra

(0)
Original price was: 2,700 Lekë.Current price is: 1,755 Lekë.

Bioderma – Sebium H₂O

(0)
910 Lekë2,437.50 Lekë

Bioderma – Sebium Mat Control

(3)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Bioderma – Sebium Pore Refiner

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Bioderma – Sebium Sensitive

(1)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,080 Lekë.

Bioderma – Sebium Global

(0)
Original price was: 3,150 Lekë.Current price is: 2,047.50 Lekë.

Bioderma – Sebium Lotion

(0)
Original price was: 4,200 Lekë.Current price is: 2,730 Lekë.

Bioderma – Sebium Night Peel

(0)
Original price was: 4,300 Lekë.Current price is: 2,795 Lekë.

LART