Bioderma

Kryefaqja » Bioderma » Page 3
Filter products Të shfaqura 25 - 36 nga 43 rezultate
PËRZGJIDH SIPAS ÇMIMIT
MOSHA
RRADHIT SIPAS
 • On Sale!
  20 %
  OFF
  Up to 750 Lekë
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 442 Lekë
  Shto në Shportë Detaje
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 240 Lekë
  Shto në Shportë Detaje
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 429 Lekë

  Bioderma – Sensibio DS+ Cream

  2,860 Lekë 2,431 Lekë
  Përkujdesje specifike qetësuese dhe pastruese për lëkurat e ndjeshme sebo-skuamoze të shoqëruara me skuqje dhe skuama
  Shto në Shportë Detaje
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 429 Lekë

  Bioderma – Sensibio DS+ Gel

  2,860 Lekë 2,431 Lekë
  Xhel pastrues zbutës që vepron në skuqjen dhe skuamat që nga faza e pastrimit.
  Shto në Shportë Detaje
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Up to 250 Lekë

  Bioderma – Sensibio H₂O

  830 Lekë1,450 Lekë
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 435 Lekë

  Bioderma – Sensibio Light

  2,900 Lekë 2,465 Lekë
  Lëkurë e ndjeshme, intolerante, normale dhe te kombinuar.
  Shto në Shportë Detaje
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 349 Lekë
  Sensibio xhel pastrues pastron butësisht, zbut dhe hidraton lëkurën e ndjeshme.
  Shto në Shportë Detaje
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 435 Lekë

  Bioderma – Sensibio Rich

  2,900 Lekë 2,465 Lekë
  Shto në Shportë Detaje
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 381 Lekë
  (Sensibio Eye Contour Creme-Gel)
  Shto në Shportë Detaje
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 742 Lekë

  Bioderma – White Objective Serum

  4,950 Lekë 4,208 Lekë
  Shto në Shportë Detaje
 • On Sale!
  15 %
  OFF
  Save 330 Lekë
  (Atoderm Intensive Balm)
  Shto në Shportë Detaje