Hydrabio

Bioderma Sebium Për lëkura sensitive të dehidratuara

Bioderma Hydrabio
Lëkurë e ndjeshme e dehidratuar

Cdo ditë ndotja, stresi dhe i ftohti prishin aktivitetin e qelizave të lëkurës. Lëkura e ka të vështirë të mbajë në sipërfaqe sasinë e duhur të ujit dhe humbet balancën natyrale. Lëkura dehidratohet bëhet më e ndjeshme dhe humbet shkëlqimin.

Linja Hydrabio me patentën Aquagenium™ stimulon aktivitetin normal të qelizave dhe nxit proceset natyrale të hidratimit.*

*të shtresave të sipërme të lëkurës

Bioderma – Hydrabio Gel-Cream, për lëkurë të ndjeshme normale në të kombinuar

(2)
Original price was: 4,150 Lekë.Current price is: 2,490 Lekë.

Bioderma – Hydrabio Serum

(0)
Original price was: 3,950 Lekë.Current price is: 2,370 Lekë.

Bioderma – Hydrabio Perfecteur (SPF 30)

(0)
Original price was: 4,200 Lekë.Current price is: 2,520 Lekë.

Bioderma – Hydrabio Cream, për lëkurë të ndjeshme të thatë dhe shumë të thatë

(0)
Original price was: 4,500 Lekë.Current price is: 2,700 Lekë.

LART