Cicabio

Bioderma Sebium Për lëkurë të dëmtuar

Bioderma Cicabio
Lëkurë e dëmtuar

Lëkura është barriera e parë mbrojtëse kundër sulmeve të jashtme.
Kur dëmtohet ose kur irritohet ajo bëhet më shumë e ndjeshme dhe e depërtueshme. Prandaj është e domosdoshme që lëkura të trajtohet për një rikonstruktim të epidermës. Kjo gjë garantohet nga linja Cicabio.

Bioderma – Cicabio Soothing Repairing Cream

(0)
Original price was: 2,700 Lekë.Current price is: 2,160 Lekë.

Bioderma – Cicabio SPF 50+

(0)
Original price was: 3,700 Lekë.Current price is: 2,960 Lekë.

Bioderma – Cicabio Arnica+ krem

(0)
Original price was: 2,750 Lekë.Current price is: 2,200 Lekë.

LART