Bioderma

Bioderma – Biologjia në shërbim të dermatologjisë

Të gjithë kërkimet nga Bioderma evolojnë rreth studimit të lëkurës dhe qelizave të saj. Lëkura flet në gjuhën e saj dhe Bioderma mundohet ta kuptojë atë.

Përqasja nga Bioderma përfshin riaktivizimin e burimeve natyrore të lëkurës për të ndihmuar atë të rezistojë dhe të rikthejë funksionet e saj normale.

Origjina: Francë

Bioderma – Sensibio H₂O

(33)
690 Lekë2,040 Lekë

Bioderma – Sensibio Mild Cleansing Foaming Gel

(10)
Original price was: 1,700 Lekë.Current price is: 1,020 Lekë.

Bioderma – Sebium Purifying Cleansing Foaming Gel

(15)
Original price was: 2,350 Lekë.Current price is: 1,410 Lekë.

Bioderma – Sebium Hydra

(0)
Original price was: 2,700 Lekë.Current price is: 1,620 Lekë.

Bioderma – Photoderm Max Aquafluide Tinted (SPF 50+)

(6)
Original price was: 3,450 Lekë.Current price is: 1,725 Lekë.

Bioderma – Sensibio DS+ Cream

(1)
Original price was: 3,400 Lekë.Current price is: 2,040 Lekë.

Bioderma – Photoderm Aquafluide (SPF 50+)

(3)
Original price was: 3,450 Lekë.Current price is: 1,725 Lekë.

Bioderma – Hydrabio Gel-Cream, për lëkurë të ndjeshme normale në të kombinuar

(2)
Original price was: 4,150 Lekë.Current price is: 2,490 Lekë.

Bioderma – Sensibio AR cream, redukton dhe parandalon skuqjet

(1)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,100 Lekë.

Bioderma – Sensibio Defensive

(0)
Original price was: 3,450 Lekë.Current price is: 2,070 Lekë.

Bioderma – Photoderm AKN Mat Mattifying Fluid (SPF 30)

(2)
Original price was: 4,250 Lekë.Current price is: 2,125 Lekë.

Bioderma – Sensibio H20 AR

(0)
Original price was: 2,250 Lekë.Current price is: 1,350 Lekë.

Bioderma – Photoderm krem (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,400 Lekë.Current price is: 1,700 Lekë.

Bioderma – Sebium Mat Control

(3)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

LART