Sun Care

Një linjë e avancuar e mbrojtjes ndaj diellit, të pasuruar me ujë termal Avene me veti qetësuese dhe një antioksidant të fuqishëm të përshtatshëm dhe për lëkurat më sensitive.

Avene – Fluid SPF 50+ për lëkura normale dhe mikse

(7)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,175 Lekë.

Avene – Solaire B-Protect SPF 50+

(1)
Original price was: 2,100 Lekë.Current price is: 1,575 Lekë.

Avene – Cleanance krem për lëkura të yndyrshme (SPF 50+)

(2)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,175 Lekë.

Avene – Krem për lëkura të ndjeshme normale në të thatë (SPF 50+)

(4)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,175 Lekë.

Avene – Fluid mbrojtës me ngjyrë (SPF 50+)

(2)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,175 Lekë.

Avene – Anti-ageing Suncare SPF 50+

(2)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,400 Lekë.

Avene – Krem me ngjyrë për lëkura të thata, të ndjeshme (SPF 50+)

(2)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,175 Lekë.

Avene – Cleanance Krem me ngjyrë për lëkura të yndyrshme (SPF 50+)

(6)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,175 Lekë.

Avene – Intense Protect (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,100 Lekë.Current price is: 2,325 Lekë.

Avene – Krem anti-age me ngjyrë për mbrojtjen nga dielli (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,200 Lekë.Current price is: 2,400 Lekë.

Avene – Sun Care Lip Stick (SPF 50+)

(1)
Original price was: 1,400 Lekë.Current price is: 1,050 Lekë.

Avene – Locion mbrojtës për fëmijë (SPF 50+)

(1)
Original price was: 3,500 Lekë.Current price is: 2,625 Lekë.

Avene – Mineral Fluid Sun Protection Tinted (SPF 50+)

(1)
Original price was: 2,800 Lekë.Current price is: 2,100 Lekë.

Avene – Moisturizing Self-tanning Silky Gel

(0)
Original price was: 2,600 Lekë.Current price is: 1,950 Lekë.

Avene – Spray për fëmijë (SPF 50+)

(1)
Original price was: 3,600 Lekë.Current price is: 2,700 Lekë.

Avene – Spray për trupin (SPF 50+)

(0)
Original price was: 3,600 Lekë.Current price is: 2,700 Lekë.

LART