Cleanance

Avene – Cleanance

Për lëkura të yndyrshme të prirura për imperfeksione. Linja Cleanance përmban përbërës të përzgjedhur me kujdes për pastrimin dhe purifikimin e lëkurës.

Origjina: Francë

Avene – Cleanance krem për lëkura të yndyrshme (SPF 50+)

(2)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,320 Lekë.

Avene – Cleanance Comedomed koncentrat kundër imperfeksioneve

(8)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,320 Lekë.

Avene – Cleanance Hydra Creme

(0)
Original price was: 2,300 Lekë.Current price is: 1,840 Lekë.

Avene – Cleanance përkujdesje matifikuese

(2)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

Avene – Cleanance Krem me ngjyrë për lëkura të yndyrshme (SPF 50+)

(6)
Original price was: 2,900 Lekë.Current price is: 2,320 Lekë.

Avene – Cleanance Women Corrective Serum

(1)
Original price was: 3,300 Lekë.Current price is: 2,640 Lekë.

Avene – Cleanance Hydra krem pastrues

(2)
Original price was: 2,100 Lekë.Current price is: 1,680 Lekë.

Avene – Cleanance Ujë Pastrues për lëkurat e yndyrshme dhe me akne

(0)
Original price was: 2,500 Lekë.Current price is: 2,000 Lekë.

Avene – Cleanance Maskë-scrub për lëkura të yndyrshme/akne

(0)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

Avène – Cleanance Women Smoothing Night Care

(0)
Original price was: 3,400 Lekë.Current price is: 2,720 Lekë.

Avene – Cleanance Women Day Tinted Emulsion (SPF 30)

(0)
Original price was: 3,100 Lekë.Current price is: 2,480 Lekë.

Avene – Cleanance Comedomed Localized Drying Emulsion

(0)
Original price was: 2,100 Lekë.Current price is: 1,680 Lekë.

Avene – Cleanance Mask Detox

(0)
Original price was: 2,400 Lekë.Current price is: 1,920 Lekë.

LART