Epitheliale

Linja Epitheliale nga A-derma për riparimin e lëkurës së dëmtuar dhe reduktimin e shenjave.

A-Derma – Epitheliale AH Ultra Creme

(0)
Original price was: 2,150 Lekë.Current price is: 1,720 Lekë.

A-Derma – Epitheliale A.H Ultra Protective Repairing Cream (SPF 50+)

(0)
Original price was: 2,300 Lekë.Current price is: 1,840 Lekë.

LART