Loading...

MINERALE & MIKRONUTRIENTË

Kalçium | Magnesium | Ferrum

SHIKO PRODUKTET

VAJ PESHKU (OMEGA 3)

Një nga shtesat ushqimore më të nevojshme për trupin tonë

SHIKO PRODUKTET

PRODUKTE TË BLETËVE

…me bazë propolis

SHIKO PRODUKTET

MBROTJA NDAJ DIELLIT

Kujdesuni për lëkurën tuaj

MË TË VLERËSUARAT

OFERTA

TË PËRZGJEDHURA

Përfitoni nga ofertat e shumta të FarmaCity!

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë!

Shiko Ofertat!

ARTIKUJ

Informohuni mbi shëndetin tuaj

  • Vjeshta erdhi. Si ta zgjidhim rënien e flokëve?

Vjeshta erdhi. Si ta zgjidhim rënien e flokëve?

October 7th, 2017|0 Comments

Rënia e flokëve, gjatë vjeshtës, ka tendencë të intensifikohet dhe kjo shkakton panik, sidomos [...]

Funksionet e Vitaminës D dhe kush ka nevojë për suplement të kësaj vitamine?

July 25th, 2017|0 Comments

Sipas një studimi të fundit, që të keni sasinë mjaftueshme të vitaminës D në [...]

  • Çfarë medikamentesh mund t'ju duhen gjatë pushimeve

Çfarë medikamentesh mund t’ju duhen gjatë pushimeve

July 14th, 2017|0 Comments

Është verë, dhe me ardhjen e stinës së bukur vijnë dhe pushimet. Me entuziazmin [...]

Shikoni të gjithë artikujt

Hej, doni të informoheni mbi ofertat, produktet dhe artikujt më të fundit?